Tag Archive : 爱上海BSY

/ 爱上海BSY

first_img Photographs Nakajima Tatsuoki Lighting Design Laboratory Inc. Houses “COPY” Kentaro Nagasaka Engineering Network Co.Ltd. House in Otai / Mizuishi Architect AtelierSave this projectSaveHouse in Otai / Mizuishi Architect AtelierSave this picture!© Hiroshi Tanigawa+ 32Curated by Hana Abdel Share Architects: Mizuishi Architect Atelier Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/961886/house-in-otai-mizuishi-architect-atelier Clipboard “COPY” Area:  108 m² Year Completion year of this architecture project City:KiyosuCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Hiroshi TanigawaText description provided by the architects. Even though there is Nagoya city near by, there is tranquil area of farm land of that has been in the family for generations. On the northern end of the large site sits the home of the owner’s parents, and a separated structure was built on the south side. This is a plan to rebuild the south side structure as a home for the owner, his wife, and his young daughter.Save this picture!© Hiroshi TanigawaSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Hiroshi TanigawaThe goal of this project is to make a natural relationship between the two homes maintaining the reasonable distance, not too close, and not too far. It is not to live with parents, or not also to make a sharing place with parents. My design is an attempt to maintain the garden view between the two homes and to connect the inside living area to its natural surrounding outside.Save this picture!© Hiroshi TanigawaThe new home built leaving the north and south garden as well as the southern home used to be. It is a composition that permeable wooden roof and wall gently cover the main volume. The gaps between the main volume and permeable wood make “Tori-michi” that can pass through the parents house to outside , and create triangular gable openings that connect the whole house inside.Save this picture!© Hiroshi TanigawaSave this picture!First Floor PlanThe “Tori-michi” connection is a passage on the east side of the site where the parents can visit the southern house when they so choose. It is a two-layer open ceiling space, and the gable roof of the main volume overhang continuously there. The eaves are extended to the north and south garden and are connected to the west side. Because the roof is made of clear material, and the wall that supports it is made of wooden louver, it is a place that take in light and wind while being protected.Save this picture!© Hiroshi TanigawaThe inner triangular gable openings show the rafters of the slope ceiling and opening the top of the beam, so that each room is united from above. The rafters that overhang the eaves become more impressive by eliminating the ridge and the strut supporting it, and connect inside and outside by extending to the “Tori-michi”.Save this picture!Exploded Isometric ViewIn this area, many situations where multiple homes are built on a large land where family members live. It is an important theme to protect the cityscape from piecemeal redevelopment and to create relationships between old and new households. In this house, the trees in the northern garden take the distance to the parents house and the main entrance is on the south side, however the garden view is connection between the homes. This natural space provides a way for the families to stay connected but also to maintain their own privacy. “Tori-michi”on the east side is the tie that binds the families together.Save this picture!© Hiroshi TanigawaProject gallerySee allShow lessFlemish Aesthetic Adds Calm Minimalism to CTO Lighting’s CollectionArticlesShenzhen Sungang Centre Lobby and Showroom / AIM ArchitectureSelected Projects Share Structural Engineer: Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/961886/house-in-otai-mizuishi-architect-atelier Clipboard House in Otai / Mizuishi Architect Ateliercenter_img 2017 Lighting Design: Kota Mizuishi Lead Architect: Year:  Contractor: Manufacturers: Daiko, Koizumi, Maxray, Panasonic, hibinokagaku-kogyo Photographs:  Hiroshi Tanigawa Manufacturers Brands with products used in this architecture project Japan Seiwa-kensetu CopyAbout this officeMizuishi Architect AtelierOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesKiyosuOn FacebookJapanPublished on May 19, 2021Cite: “House in Otai / Mizuishi Architect Atelier” 19 May 2021. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisMill Finished Copper: Nordic StandardMetallicsHAVER & BOECKERArchitectural Wire Mesh – MULTI-BARRETTE 8130Enclosures / Double Skin FacadesIsland Exterior FabricatorsCurtain Wall Facade SystemsSealantsEffisusGutter Repair – TiteGutter3Aluminium CompositesSculptformAluminium Click-on BattensTiles / Mosaic / GresiteMargresPorcelain Tiles – Linea PrestigeMetallicsRHEINZINKZinc Roof Systems – Click Roll CapsTiles / Mosaic / GresiteTerrealTerracotta Cladding TileDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE UnilateralWindowsJoskoWindows and Sliding Doors – ONE SeriesMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?小田井通透屋顶之家 / Mizuishi Architect Atelier是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream CopyHouses•Kiyosu, Japan ArchDailylast_img read more